★★★★★ 35.000+Tevreden Klanten
Achteraf BetalenShop nu. Betaal later met Klarna.
Handgemaaktmet Liefde

Retourbeleid

RETOUREN & TERUGBETALINGEN

Als je een product ontvangt dat defect is of beschadigd is geraakt tijdens de verzending, bieden wij een 100% geld-terug-garantie of vervanging aan. Neem binnen drie dagen na levering contact met ons op, en wij zullen een volledige terugbetaling geven of een vervangend artikel sturen.

Let op dat gepersonaliseerde artikelen niet kunnen worden geretourneerd of terugbetaald, tenzij ze beschadigd of defect aankomen. Op maat gemaakte artikelen worden specifiek volgens jouw specificaties gemaakt en kunnen niet worden doorverkocht. Artikelen die niet op maat zijn gemaakt, kunnen worden geretourneerd.

Wij geven geen terugbetalingen of accepteren geen retouren als:

  • Jouw bestelling niet aankomt door factoren binnen jouw controle, zoals het opgeven van een onjuist verzendadres.
  • Het gekochte artikel op maat gemaakt is en niet kan worden doorverkocht.
  • Je simpelweg ontevreden bent met het product.

Wij behouden ons het recht voor om terugbetalingen of retouren te weigeren als het artikel niet voldoet aan de hierboven vermelde criteria of als het product op enige wijze is gebruikt, aangepast of beschadigd.

Als klant ben je altijd verantwoordelijk voor de retourkosten.

Annuleringsbeleid en wijzigingen in bestellingen

1. 4-uur bedenktijd:

  • Klanten hebben een bedenktijd van 4 uur vanaf het moment van bestellen om wijzigingen aan te vragen of een annulering te verzoeken.
2. Annulering van afgehandelde bestellingen:
  • Bestellingen kunnen binnen het 4-uursvenster worden geannuleerd. Daarnaast, als een bestelling nog niet is afgehandeld, kunnen we annuleringsverzoeken accommoderen.
3. Gravureverzoeken:
  • Gravures op bestellingen zijn mogelijk niet meer te wijzigen als een verzoek wordt gedaan na de 4-uur bedenktijd. Echter, we zullen ons best doen om uw verzoek te accommoderen waar mogelijk.
4. Afgehandelde bestellingen:

Zodra een bestelling is afgehandeld en het verpakkings- en verzendproces is gestart, kunnen we de bestelling niet meer annuleren of wijzigingen aanbrengen in de gravures.

We willen jouw winkelervaring zo soepel mogelijk maken. Als jij wijzigingen wilt aanbrengen of jouw bestelling binnen de opgegeven termijn wilt annuleren, neem dan contact op met ons toegewijde ondersteuningsteam op klantenservice@customlove.nl. Zij zullen jou graag helpen met jouw verzoek.

Dit beleid zorgt ervoor dat klanten een duidelijk begrip hebben van onze procedures voor het annuleren en wijzigen van bestellingen, wat transparantie en efficiënte service bevordert. Als je vragen hebt of verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@customlove.nl